Învaţă pe copil calea pe care trebuie să o urmeze şi cand va îmbătrâni, nu se va abate de la ea.
Proverbe 22:6

Ştirile dezvăluie adesea cât de josnic poate fi omul. Internetul pune la îndemâna oricui (inclusiv a copiilor) lucruri murdare din punct de vedere spiritual, înjurăturile sunt la moda, indecenţa este pusă la loc de cinste…în schimb, valorile morale sunt tot mai desconsiderate. Trăim într-un ritm alert. Şcoala, serviciu, familie, prieteni etc. Avem tot mai puţin timp pentru lucrurile cu adevărat importante, cum ar fi educaţia copiilor. Cum ne putem aştepta la oameni mai buni dacă nu creştem copii buni?!

Biblia ne spune: “Învaţă pe copil calea pe care trebuie să o urmeze şi cand va îmbătrâni, nu se va abate de la ea.”(Proverbe 22.6) Rolul părinţilor este decisiv în ceşterea copiilor după voia lui Dumnezeu. Şcoala Duminicală nu are rolul de a înlocui datoria părinţilor, ci din contră, de a ajuta părinţii în implementarea valorilor creştine în viaţa copiilor.

Ce facem noi la scoala duminicala?

Principalele activităţi în cadrul programului de şcoală duminicală sunt: explicarea Cuvantului lui Dumnezeu pe înţelesul copiilor, cântece creştine, rugăciune, memorarea unor pasaje din Biblie, jocuri care au caracter educativ, lucru manual.

Scopul principal al acestor activităţi este de a-i ajuta pe copii să îl cunoască pe Dumnezeu şi de a lăsa să pătrundă în inima lor dragostea Mântuitorului.

Învățătorii

Noi ne dorim ca Dumnezeu să răspândească, prin noi, în orice loc, “mireasma cunoştinţei Lui” pentru ca El să fie cunoscut de cei mici şi de cei mari!

Echipa învăţătorilor de la Şcoala Duminicală este alcătuită din oameni care au înţeles cât de important este să “sădim” în inima copiilor Cuvântul lui Dumnezeu bazându-ne pe promisiunea Lui: “Cuvântul Meu, nu se întoarce la Mine fără rod, ci va face voia Mea şi va împlini planurile Mele.” (Isaia 55.11)

grupa mica

Copiii de la grădiniță și clasa pregătitoare.

Program: duminica, orele 9.00-11.00, în sala din gradiniţă- sala parter.

grupa mijlocie

Copiii din clasele I-III.

Program: duminica, orele 9.00-11.00, în sala din grădiniță-sala etaj.

grupa mare

Copiii din clasele IV-VIII.

Program: sâmbăta, orele 10.00-12.00.

adolescentii

Elevii din clasele VIII-XII.

Program: sâmbătă, orele 10.00-12.00.

excursii

Organizăm, împreună cu copiii, excursii, în care ei se joacă, se cunosc mai bine și au parte de un timp frumos petrecut împreună.