Departamentul rugăciune

Biserica Penticostală GOLGOTA este convinsă că la baza vieţii spirituale a Bisericii lui Dumnezeu stă Cuvântul lui Dumnezeu, rugăciunea şi postul.

Puterea spirituală este un dar de la Dumnezeu care vine peste biserica şi credincioşii care se roagă.

          Noi credem că prin rugăciune putem schimba lucrurile, determina cursul evenimentelor, transforma circumstanţe, determina schimbări în lumea spirituală şi materială, toate acestea fiind făcute de către Dumnezeu Tatăl, în Numele Domnului Isus Hristos, prin Duhul Sfânt.
În cadrul Bisericii GOLGOTA rugăciunea este accentuată prin proiectele şi întâlnirile de rugăciune:

 • Marţi seara între orele 18.00 – 20.00
 • Duminica între orele 09.00-10.00
 • Perioade de post şi rugăciune
 • Stăruinţe pentru botez cu Duhul Sfânt
 • Înaintea fiecărui program de biserică cu o oră înainte, la demisol
   
   
   
   
    Măsura puterii spirituale este determinată de măsura rugăciunilor noastre!!

Lucrarea Corului

În prezent Corul “Vestea Bună” numără aproximativ 60 de membrii, format în general din adolescenți și tineri . repertoriul este format din aproximativ 200 de partituri ( binecuvântare, Nașterea, Învierea, Cina Domnului, evanghelizare, chemare) scrise de autori și compozitori diferiți (Handel, Valentin Popovici, Ciprian Porumbescu etc)

Repetițiile actuale ale corului Vestea Bună au loc în fiecare zi de vineri începând cu orele 19:00, începând cu un timp dedicat rugăciunii, apoi urmând repetiția pe partide, iar apoi cea a întregului cor.

Corul Vestea Bună își păstrează bunul obicei de a colinda în zilele de sărbătoarea Nașterii Mântuitorului, colindând în special oamenii necreștini.

Corul Vestea Bună își propune ca și proiect pentru viitor, dar și pentru prezent în a continua să slujească Domnului la programele din Biserică, la a colinda oamenii necreștini, dar cu ajutorul Celui de sus, dorește ca începând din acest an să cânte în orașul Tg Jiu pentru ca oamenii să poată fi părtași la muzica cerească instituită de Dumnezeu prin îngeri și de ce nu prin actualii coriști.

Motto-ul corului:

“Voi cânta Domnului cât voi trăi, voi lăuda pe Dumnezeul meu cât voi fi. Fie plăcute Lui cuvintele mele! Mă bucur de Domnul. ”

PSALMUL 104: 33-34