În prezent Corul “Vestea Bună” numără aproximativ 60 de membrii, format în general din adolescenți și tineri . repertoriul este format din aproximativ 200 de partituri ( binecuvântare, Nașterea, Învierea, Cina Domnului, evanghelizare, chemare) scrise de autori și compozitori diferiți (Handel, Valentin Popovici, Ciprian Porumbescu etc)

Repetițiile actuale ale corului Vestea Bună au loc în fiecare zi de vineri începând cu orele 18:00, repetiții pe partide, continuând apoi de la ora 19:00 cu un timp dedicat rugăciunii (minim 15 min) continuat cu repetiția întregului cor.

Corul Vestea Bună își păstrează bunul obicei de a colinda în zilele de sărbătoarea Nașterii Mântuitorului, colindând în special oamenii necreștini.

Corul Vestea Bună își propune ca și proiect pentru viitor, dar și pentru prezent în a continua să slujească Domnului la programele din Biserică, la a colinda oamenii necreștini, dar cu ajutorul Celui de sus, dorește ca începând din acest an să cânte în orașul Tg Jiu pentru ca oamenii să poată fi părtași la muzica cerească instituită de Dumnezeu prin îngeri și de ce nu prin actualii coriști.

Motto-ul corului:

“Voi cânta Domnului cât voi trăi, voi lăuda pe Dumnezeul meu cât voi fi. Fie plăcute Lui cuvintele mele! Mă bucur de Domnul. ”

PSALMUL 104: 33-34