Citit?!

Lectura cartilor este un lucru greu. In lumea de astazi, o multime de lucruri reusesc sa te distraga de la lectura. Telefonul scoate un ‘beep’ la fiecare mesaj nou, iar internetul te atrage cu articole noi de pe bloguri si videoclipuri. Intre timp, fluviul de continut de pe Facebook, Twitter, Whatsapp etc. iti umple constant ecranul smartphonului. Indrazneste sa te uiti in alta parte si deja ai ratat conversatia importanta ce tocmai a avut loc! 

Iti place sa citesti?

 • Poate ca iubesti lectura. Sau poate ca nu.
 • Dar, pentru majoritatea oamenilor, lectura unei carti este ca atunci cand ar incerca sa inghita o pastila uriasa de vitamine. Stii ca trebuie sa citesti – vei fi mai sanatos daca o vei face – dar tot ce este in tine refuza sa inghita pastila!

In zorii unui an nou, multi oameni isi fac hotarari pentru Noul An. „Citeste mai mult” este un motto popular. Si nu ne miram de ce. Nu este un secret ca lectura este buna pentru tine. Dar cum anume iti imbunatateste lectura viata? Si de ce ar trebui s-o faci o prioritate?

Cititul imbunatateste memoria, vocabularul, cunostintele. Ridica nivelul de concentrare. Stimuleaza activitatea cerebrala, antreneaza sinapsele creierului, reduce stresul si ofera o posibilitate de relaxare, liniste si timp bine petrecut. Si multe altele.

Pe scurt, cu cat citesti mai mult, cu atat vei fi mai valoros, si in ochii tai, si in ochii celor din jur, in majoritatea aspectelor vietii.


Biblioteca Bisericii Golgota

este de un real folos, pentru oricine doreste sa citeasca. Daca te-ai saturat de ecrane si de vulgaritate, de sloganele moderne care n-au profunzime si greutate, daca te confrunti cu singuratate, slabirea vointei, ai nevoie de noi motivatii in viata ca sa mergi mai departe sau pur si simplu doresti sa iti imbunatatesti cunostintele, te invitam sa-ti petreci timpul cu o carte in mana. Avem multe carti bune, valoroase, capabile sa iti ofere ceea ce iti lipseste.

© 2021 All Rights Reserved.

About

 • Poti imprumuta pana la 3 carti de fiecare data.
 • Program:
  • joi: 20:00
  • duminica: 12:00
  • duminica: 20:00
 • Contact: Radu Botanel (0753 157 346)

Va asteptam cu drag!